Zeker zijn van een sociaal Haarlem

Stem 21 maart PvdA.

Verkiezingsprogramma 2018

Zeker zijn van een betaalbaar huis

Je huis is een thuis, een vertrouwde plek voor jezelf. Maar het is niet eenvoudig een betaalbaar huis te vinden. Veel mensen moeten ook lang wachten. Daarom wil de PvdA méér woningen en een kortere wachttijd zodat je zeker kunt zijn van een betaalbaar huis.

Lees verder

Zeker zijn van een goede baan

Door te werken doe je mee. Je verdient je eigen geld en hebt contact met anderen. Maar een baan die bij je past ligt niet altijd voor het oprapen. Daarom wil de PvdA méér banen en hulp bij het vinden van werk zodat je zeker kunt zijn van een goede baan.

Lees verder

Zeker zijn van een helpende hand

Iedereen heeft weleens zorg nodig, of hulp bij iets wat zelfstandig niet (meer) lukt. Dan mag je er niet alleen voor staan. Daarom wil de PvdA goede hulp en zorg op maat voor wie dat nodig heeft zodat je zeker kunt zijn van een helpende hand.

Lees verder

Zeker zijn van een gelijke kans

Waar je wieg ook heeft gestaan en wat je achtergrond ook is, iedereen moet zich kunnen ontwikkelen en de eigen talenten kunnen benutten. Daarom wil de PvdA goed onderwijs en toegang tot betaalbare sport en cultuur zodat je zeker kunt zijn van een gelijke kans.

Lees verder

Zeker zijn van een duurzame toekomst

Nu én in de toekomst moet de stad prettig en gezond zijn om in te leven. Maar op sommige plekken is de lucht vies en gebruiken we vervuilende energie. Daarom wil de PvdA een leefbare en groene stad zodat je zeker kunt zijn van een duurzame toekomst.

Lees verder