doneerVoor elk lid ontvangt de afdeling een afdracht van het landelijk partijbureau van de PvdA. Daarnaast kunnen we voor het organiseren van activiteiten een beroep doen op een landelijk activiteitenfonds.

De middelen zijn echter beperkt en elke extra euro is daarom mooi meegenomen voor ons als lokale afdeling. Van de extra fondsen die we werven kunnen we bijvoorbeeld de rozen kopen die we tijdens onze PvdA in de buurtacties gebruiken, een extra debat organiseren of online advertenties betalen.

Voor €10,- kunnen we al 20 rozen kopen, voor €50,- kunnen we zo’n 1.000 flyers laten maken (bijvoorbeeld voor een actie) en voor €100,- hebben we al een kleine advertentie in een van de weekkranten. Dat helpt écht!

Als je niet in de gelegenheid bent om als vrijwilliger actief te worden binnen de afdeling, maar wel een paar euro’s kunt missen dan kun je de afdeling financieel steunen. Elk bedrag is welkom, want alle beetjes helpen! Je kunt je extra bijdrage zelf storten op de rekening van de afdeling:

PvdA Haarlem, rekeningnummer: NL47 RABO 0375 6116 30

Of direct via internetbankieren: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=GS0I87c0Q8eNhH7MmAXhTQ 

Wij zullen ervoor zorgen dat je bijdrage nuttig wordt besteed.