Door Campagneteam op 5 maart 2015

Ga in gesprek met Marleen Barth

Marleen Barth, PvdA-lijsttrekker voor de Eerste Kamer, is vrijdagavond 13 maart te gast in Haarlem tijdens een debatcafé. In Hotel Amadeus gaat Barth in gesprek met belangstellenden over werk en zorg.

De avond staat in het teken van de Provinciale Statenverkiezingen op 18 maart. Via deze verkiezingen wordt ook indirect de Eerste Kamer gekozen. Onderwerpen die centraal staan zijn goed werk en goede zorg.

Marleen Barth

PvdA-lijsttrekker Marleen Barth: “De verkiezingen gaan tussen de partijen die het herstel in Nederland mogelijk maken en hen die het in de waagschaal stellen. Wij creëren banen en zetten ons in voor goed werk, met een vast contract en een fatsoenlijk salaris. De PvdA zorgt dat de huidige generatie ouderen, maar ook onze kinderen de zekerheid van goede en betaalbare zorg in de buurt hebben. Op die koers moeten we verder. Het is niet het moment voor nieuwe onzekerheid, maar we moeten door met het herstel.”

Het politiek café met PvdA-lijsttrekker Marleen Barth is op vrijdag 13 maart om 20.00 uur in Hotel Amadeus in Haarlem (Grote Markt 10). Iedereen is van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn en mee te praten.

Meer informatie over het debatcafé is hier te vinden.

Campagneteam

Campagneteam

Het campagneteam houdt zich zowel bezig met de permanente campagne als met op specifieke verkiezingen gerichte campagnes. De permanente campagne is bedoeld om constant in contact te blijven met de Haarlemse burgers. Daar moet boven water komen wat er speelt in de wijken (zowel in positieve als in negatieve zin). Verkiezingscampagnes zijn projectmatig van opzet

Meer over Campagneteam