13 maart 2015, om 20:00, Hotel Amadeus (eerste verdieping) | Grote Markt 10 | 2011 RD Haarlem | Hotel Amadeus (eerste verdieping) | Grote Markt 10 | 2011 RD Haarlem

Debatcafé met Marleen Barth

Op vrijdagavond 13 maart is Marleen Barth, PvdA lijsttrekker voor de Eerste Kamer, in Haarlem. We gaan met haar in gesprek over werk en zorg; twee onderwerpen die voor álle Haarlemmers van belang zijn.

Hoe helpen we Nederland uit de crisis en zorgen we voor goede banen tegen eerlijke arbeidsvoorwaarden voor iedereen? Hoe zorgen we ervoor dat gezondheidszorg gegarandeerd is voor mensen die het nodig hebben, dichtbij in hun eigen buurt? Welke rol spelen de provincies hier eigenlijk in? Deze en andere onderwerpen bespreken we met Marleen. We blikken samen vooruit op de aanstaande verkiezingen van woensdag 18 maart en bespreken het belang van deze verkiezingen voor de toekomst van Nederland.

Iedereen is van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn en mee te praten! Ook als je geen lid bent van de PvdA.

De afgelopen jaren waren voor velen niet makkelijk. Maar ons land heeft de weg naar boven weer gevonden. Eindelijk groeit de economie weer, vinden werkzoekenden weer een baan, worden huizen weer verkocht en gaan mensen er weer op vooruit. Op die sociale en realistische koers gaan we verder. Voor een land waar iedereen een goed leven kan leiden. Waar meer mensen de zekerheid van goed werk hebben, met een vast contract en een fatsoenlijk salaris. Waar ouderen nu en in de toekomst goede en betaalbare zorg in de buurt krijgen. Waar we naar elkaar omkijken en niemand buitensluiten. In maart staat de koers naar dat Nederland op het spel. We willen niet dat ons land door politieke instabiliteit weer terugvalt in onzekerheid.