Door Fractie op 29 april 2016

Praat mee over werk voor jongeren

Iedereen verdient een eerlijke kans om het beste uit zichzelf te halen. Een goede start om de arbeidsmarkt is daarvan een belangrijk onderdeel. Daarom wil de PvdA jeugdwerkloosheid zoveel mogelijk voorkomen. Op woensdagavond 11 mei organiseert de Haarlemse PvdA-fractie in samenwerking met de Jonge Socialisten een gesprek over jeugdwerkgelegenheid in jongerencentrum Flinty’s.

Hoe staat het met de werkgelegenheid voor jongeren in Haarlem? Waar lopen jongeren tegenaan bij het zoeken naar een baan? Die vragen staan centraal in een presentatie over de stand van zaken en een gesprek met betrokkenen rondom jeugdwerkgelegenheid. Daarna gaat de PvdA in gesprek met alle aanwezigen om samen te praten over geschikte oplossingen voor de Haarlemse situatie.

De PvdA-fractie zal deze ideeën meenemen in de gemeenteraad. Naast deskundigen zijn alle geïnteresseerde Haarlemmers van harte welkom om te komen luisteren én mee te praten.

Locatie: Flinty’s | Gedempte Oude Gracht 138
Datum: 11 mei 2016, 20.00 – 22.00 uur

Meer informatie? Mail: [email protected]

Fractie

Fractie

We zijn met zeven fractieleden in de gemeenteraad (39 leden) vertegenwoordigd. De fractie wordt versterkt door 2 schaduwfractieleden en een fractiemedewerker. De PvdA-fractie is – op afspraak – beschikbaar om met u in gesprek te gaan. Maandagavond tussen 19:00 en 20:00 uur  in de fractiekamer in het stadhuis (ingang Prinsenhof) is het meest praktisch. Daarna

Meer over Fractie