Floor Roduner

schaduwraadslid
commissie beheer, contact Rozenprieel + Sportheldenbuurt

kandidaat 9 GR2014
“Mijn naam is Floor Roduner. Ik ben 32 jaar, geboren en getogen in Haarlem en nu werkzaam op het ministerie van Financien. Mocht ik in de gemeenteraad worden verkozen, dan wil mij vooral inzetten voor het op orde houden van de gemeentefinanciën. Helpen dat de komende bezuinigingen nu eerlijk en sociaal worden ingevuld, maar ook naar de toekomst toe een stevige en solidaire begroting. Als raadslid wil ik zo een bijdrage leveren de idealen van de PvdA te realiseren en de PvdA verder te versterken.”

Nachttrein Haarlem-Amsterdam een succes

door Floor Roduner op 8 juni 2017

De extra nachttreinen tussen Haarlem en Amsterdam zijn een succes. In de commissie Beheer van donderdag 8 juni heeft wethouder Cora-Yfke Sikkema de eerste cijfers bekend gemaakt van het gemiddeld aantal reizigers per nachttrein. Uit de eerste cijfers blijkt dat het gebruik de verwachtingen heeft overtroffen.

lees verder »

De nachttrein gaat van start!

door Floor Roduner op 11 december 2016

Komende week gaat de nieuwe dienstregeling van de NS in, met daarin ook eindelijk een nachtverbinding tussen Haarlem en Amsterdam. Een volwaardig OV-alternatief voor de huidige busverbinding en een langgekoesterde wens van veel Haarlemmers en bewoner uit buurgemeenten. Maar ook Amsterdammers die in Haarlem uitgaan kunnen straks nog langer van de Haarlemse horeca genieten.

lees verder »

Meer speeltuinen voor Haarlemse mugjes

door Floor Roduner op 11 december 2016

Alle kinderen hebben recht om een goede speelplek in de buurt te hebben. De PvdA vindt goed buiten kunnen spelen belangrijk, omdat kinderen zich zo lichamelijke en sociaal verder kunnen ontwikkelen. Maar in Haarlem zijn er in sommige buurten onvoldoende speelplekken.

lees verder »

Wandelpromenade Molenwijk wordt opgeknapt

door Floor Roduner op 19 januari 2016
Foto Gemeente Haarlem

Heel Haarlem heeft recht op een veilige en goede leefomgeving. Daarom steunt de PvdA dat het achterstallig onderhoud bij de wandelpromenade in Molenwijk wordt aangepakt. Donderdag 7 januari was in de gemeentecommissie beheer ook van de rest van de Haarlemse partijen unanieme steun voor het collegevoorstel om de promenade voor 3,3 miljoen te herstellen.

lees verder »

Werk met werk maken bij onderhoud

door Floor Roduner op 4 mei 2015

Bij sommige projecten voor groot onderhoud wil de gemeente werk met werk maken door bijvoorbeeld meteen ook de verkeersveiligheid of bereikbaar voor fietsers te verbeteren. Hier is echter geen geld voor. Samen met D66 heeft de PvdA een voorstel gedaan, waardoor veel van deze projecten toch kunnen worden uitgevoerd.

lees verder »

Haarlemmerhout: doe het in een keer goed

door Floor Roduner op 2 april 2015

Afgelopen donderdag is in de gemeenteraad het voorstel besproken om extra geld ter beschikking te stellen voor het verfraaien van de Haarlemmerhout. Nadat wij ook al eerder in de commissie beheer hier kritische vragen aan de wethouder over hebben gesteld, hebben wij in de raad tegen dit voorstel gestemd.

lees verder »