Door Campagneteam op 25 november 2013

Zaterdag 30 november: PvdA trapt campagne af

De kandidaat-raadsleden van de PvdA Haarlem gaan zaterdag 30 november voor het eerst samen de straat op. Samen met de drie Haarlemse PvdA-Kamerleden trappen zij de campagne voor de verkiezingen van 19 maart af. De dag wordt afgesloten met een borrel in Café Studio.

PvdA-kandidaten en vrijwilligers gaan vanaf 13.00 uur langs de deuren in het Rozenprieel. Zij vragen bewoners naar hun mening over hun eigen buurt. Vanaf 15.30 uur delen zij rozen uit in de Grote Houtstraat. De dag wordt vanaf 16.00 uur afgesloten met een borrel in Café Studio aan de Grote Markt. Daar zal PvdA-lijsttrekker Jeroen Fritz een speech houden en komen ook de drie Haarlemse PvdA-Kamerleden Sjoera Dikkers, Marith Rebel en Jeroen Recourt aan het woord. Iedereen is hierbij van harte welkom.

De PvdA wil in de maanden tot de verkiezingen zoveel mogelijk Haarlemmers persoonlijk spreken. Daarom gaan wij vanaf nu elke week de buurten in en langs de deuren. Zo willen wij van de Haarlemmers horen wat hen bezig houdt en met hen in gesprek over een sterker en socialer Haarlem, waar wij samen aan willen werken. Een Haarlem waar jong en oud een baan heeft voor een fatsoenlijk salaris. Een Haarlem waar iedereen kan rekenen op goede zorg en het beste onderwijs. En een Haarlem waar iedereen woont in een prettige en veilige buurt.

Kom jij ook? Lees hier hoe jij kunt helpen.

Campagneteam

Campagneteam

Het campagneteam houdt zich zowel bezig met de permanente campagne als met op specifieke verkiezingen gerichte campagnes. De permanente campagne is bedoeld om constant in contact te blijven met de Haarlemse burgers. Daar moet boven water komen wat er speelt in de wijken (zowel in positieve als in negatieve zin). Verkiezingscampagnes zijn projectmatig van opzet

Meer over Campagneteam