Door Campagneteam op 22 december 2013

Wie verdient er een verrassing in 2014?

De PvdA wenst u prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Kent u iemand in uw buurt die zich inzet voor buren, vrienden of familie? Iemand die laat zien dat samen veel beter werkt dan ieder voor zich? Doe mee aan onze kerstactie en misschien verrassen we hem of haar wel in januari.

Kerstkaart-2014

2013 was door de economische crisis geen eenvoudig jaar voor Haarlem. Maar door samen te werken bleef Haarlem een sterke en sociale stad, met een relatief lage werkloosheid en een steuntje in de rug voor mensen die het even niet zelf redden.

Dat blijft ook in 2014 nodig, maar dit lukt alleen als we samen werken en naar elkaar om kijken. Veel Haarlemmers doen dit al. Wij zetten een aantal van hen aan het begin van 2014 graag in het zonnetje. Stuur ons vóór 1 januari uw nominatie.

Kijk voor meer informatie op http://www.haarlem.pvda.nl/actie.

Campagneteam

Campagneteam

Het campagneteam houdt zich zowel bezig met de permanente campagne als met op specifieke verkiezingen gerichte campagnes. De permanente campagne is bedoeld om constant in contact te blijven met de Haarlemse burgers. Daar moet boven water komen wat er speelt in de wijken (zowel in positieve als in negatieve zin). Verkiezingscampagnes zijn projectmatig van opzet

Meer over Campagneteam