Door Campagneteam op 12 februari 2015

Valentijnsactie PvdA

Rode rozen horen bij de PvdA, maar ook bij Valentijnsdag. Zaterdag 14 februari komen beide samen tijdens de Valentijnsactie van de PvdA in winkelcentrum Schalkwijk in Haarlem. Een grote groep PvdA’ers zal rozen uitdelen in het winkelcentrum. Ook is de rode PvdA-dubbeldekker bij het winkelcentrum te vinden.

De actie begint om 14.30 uur. Raadsleden en vrijwilligers van de PvdA Haarlem zullen samen met Tweede Kamerlid Jeroen Recourt en kandidaten voor Provinciale Staten en het waterschap rozen uitdelen. De rozen zijn voorzien met een kaartje met de tekst ‘’Wat heb jij een mooie stem. Gebruik hem op 18 maart!’. Ook kunnen mensen een speciale Valentijnsfoto laten nemen. Deze foto’s worden vervolgens op Facebook geplaatst. Natuurlijk is er ook ruim de gelegenheid om in gesprek te gaan met PvdA-politici uit gemeente, provincie, waterschap en Tweede Kamer.

Campagneteam

Campagneteam

Het campagneteam houdt zich zowel bezig met de permanente campagne als met op specifieke verkiezingen gerichte campagnes. De permanente campagne is bedoeld om constant in contact te blijven met de Haarlemse burgers. Daar moet boven water komen wat er speelt in de wijken (zowel in positieve als in negatieve zin). Verkiezingscampagnes zijn projectmatig van opzet

Meer over Campagneteam