Door Bestuur op 11 december 2013

Kandidatenlijst vastgesteld

De ledenvergadering heeft dinsdag 10 december de definitieve kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart vastgesteld. Met 27 kandidaten gaan we de verkiezingen in. Een team vol kwaliteit en diversiteit, voor een Haarlem dat werkt.

De belangrijkste wijziging is dat Roel Schepers (plek 17), Bart-Bram Spruit (18) en Paul Seyferth (19) een plek op de lijst hebben gekregen. Zij waren door de kandidaatstellingscommissie niet op de lijst geplaatst, maar de ledenvergadering besloot hen alsnog op een plek op de kandidatenlijst te kiezen. Verder kreeg Jan Oldenburger, die zich vanwege gezondheidsproblemen had teruggetrokken van plek 8, een plek als lijstduwer op plek 20.

Lijsttrekker Jeroen Fritz is trots op zijn team: “Samen gaan we werken aan een sterk en sociaal Haarlem. Een Haarlem waar jong en oud een baan heeft voor een fatsoenlijk salaris. Een Haarlem waar iedereen kan rekenen op goede zorg en het beste onderwijs. Een Haarlem waar iedereen woont in een prettige en veilige buurt. Een Haarlem waar we het samen doen, en niet ieder voor zich. Een Haarlem dat werkt.”

Bekijk hier de definitieve kandidatenlijst.

lijst

Bestuur

Bestuur

Kijk op deze pagina voor een overzicht van de bestuursleden.

Meer over Bestuur