Door op 19 oktober 2013

Gebruik gemotiveerd uw stem

Binnenkort brengt u uw stem uit op een van de twee kandidaten voor het lijsttrekkerschap voor de Partij van de Arbeid Haarlem. U bepaalt wie onze partijleider wordt. U gaat dus stemmen. Daar ga ik echt vanuit. Het is belangrijk dat wij, de leden, onze invloed aanwenden. Mede daarom zijn wij lid geworden en dat is de basis van onze partij.

Gisteravond was ik bij het tweede lijsttrekkersdebat in Schalkwijk. Deze avond heeft mij gemotiveerd om u op te roepen om aanstaande dinsdagavond naar het derde lijsttrekkersdebat te gaan in Haarlem Noord. Omdat dit uw laatste kans is om onze heren aan de tand te voelen. Om ze beter te leren kennen en om uw keus te bepalen op wie u gaat stemmen.

Er is veel aan gelegen dat u uw lidmaatschap actief inzet om uw belangen, uw wensen en uw overtuiging uit te dragen binnen de partij en daarbuiten.

Ik wil van onze partij in Haarlem een krachtige partij maken met een breed draagvlak. Ik wil meer ondernemen samen met de leden en tenslotte Haarlemmers bij onze partij betrekken en gemotiveerd lid maken. Dat lukt alleen met uw hulp, uw betrokkenheid, uw bevlogenheid en uw inzet. Doe mee!

Een goed begin is een hoge opkomst bij onze eerstvolgende bijeenkomst, het derde lijsttrekkersdebat over jongeren. Daarom vraag ik u met klem. Kom aanstaande dinsdag naar Haarlem Noord, laat uw mening horen en maak kennis met onze vertegenwoordigers en met elkaar.

Het debat in Noord vindt plaats
op dinsdag 22 oktober tussen 20.00 en 22.00 uur
in jongerencentrum Delftwijk City, Jan Gijzenkade 305A.

Debatleiding: Sascha Baggerman
Speciaal thema: Jongeren