30 januari 2016, om 17:00, Wijkcentrum De Ringvaart | Floris van Adrichemlaan 98 | Wijkcentrum De Ringvaart | Floris van Adrichemlaan 98

PvdA in de buurt – Boerhaavewijk

Wat speelt er in de buurt? Wat gaat er goed? Wat moet er beter? En hoe kunnen bewoners en de politiek samenwerken?

Elke maand gaat de PvdA in een Haarlemse buurt in gesprek met bewoners. We gaan eerst van deur tot deur en organiseren aan het einde van de dag een gesprek om verder te praten en de resultaten te delen onder het genot van een drankje. Ook aanwezig deze middag is PvdA Tweede Kamerlid Mohammed Mohandis.

Programma van de buurtactie
12.30 uur Welkom en instructie voor PvdA-vrijwilligers.
13.00 uur PvdA-vrijwilligers gaan in tweetallen van deur tot deur in de buurt.
15.00 uur Buurtgesprek in Wijkcentrum De Ringvaart, Floris van Adrichemlaan 98. We delen de opbrengsten van onze gesprekken en praten er over verder met aanwezige bewoners.
16.30 uur Afsluitende borrel.
17.00 uur Einde.

Meepraten tijdens het buurtgesprek
Woon je in de buurt en ben je nieuwsgierig naar de opbrengsten van onze gesprekken met jouw buren? Wil je verder praten over dingen die er in de buurt spelen? Kom dan naar het rondetafelgesprek! Je bent vanaf 14.45 uur welkom, om 15.00 uur start het gesprek, vanaf 16.30 uur is er een afsluitende borrel. Het is niet nodig jezelf aan te melden, je kunt gewoon binnenlopen. Voor deze activiteit bestaat ook een event op Facebook.

Meehelpen met de buurtactie
PvdA-leden en andere geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om mee te helpen met deze buurtactie. Van deur tot deur gaan we altijd in tweetallen. Als je voor het eerst mee gaat dan loop je samen met een ervaren partijgenoot. Meld jezelf aan door een e-mail te sturen aan het campagneteam: campagneteampvdahaarlem@gmail.com.