10 januari 2015, om 23:00, Toneelschuur | Lange Begijnestraat 9 | Haarlem | Toneelschuur | Lange Begijnestraat 9 | Haarlem

Nieuwjaarsborrel

We nodigen je van harte uit voor onze nieuwjaarsbijeenkomst op zaterdagavond 10 januari in het café van de Toneelschuur en Filmschuur. We toasten op het nieuwe jaar, zetten Haarlemmers in het zonnetje die een verrassing verdienen, er is live muziek door AINA en we gaan in gesprek over banen en werkgelegenheid met Agnes Jongerius en Xander den Uyl.

Inloop vanaf 20.00 uur, aanvang programma om 20.30 uur, borrel vanaf 21.15 uur.

Tot 1 januari is het mogelijk om een Haarlemmer te nomineren waarvan jij vindt dat hij of zij een verrassing verdient. Iemand die zich in zet voor de buurt, de buren of familie. Iemand die laat zien dat samen veel beter werkt dan ieder voor zich. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst zetten we een aantal van deze mensen in het zonnetje. Meer informatie over de actie vind je op haarlem.pvda.nl/actie, lees en doe mee!

Tijdens deze avond zijn er ook speciale gasten. Met Agnes Jongerius (PvdA Europarlementariër) en Xander den Uyl (PvdA fractievoorzitter van én kandidaat voor de Provinciale Staten van Noord-Holland) gaan we in gesprek over banen en werkgelegenheid. Wat kunnen we hiervoor verwachten van Europa en welke rol speelt de provincie hier eigenlijk in? Hoe zorgen we er samen voor dat meer Haarlemmers aan het werk komen?

Daarnaast is er deze avond live muziek door AINA, winnares van de Gitaarlem talentenavond!