31 mei 2016, om 21:30, Clubhuis PvdA Haarlem | Truus Oversteegenstraat 169 | Clubhuis PvdA Haarlem | Truus Oversteegenstraat 169

Kennismakingsbijeenkomst Rode Startkabels

Op dinsdagavond 31 mei organiseren de Rode Startkabels een kennismakingsbijeenkomst tussen potentiële en al werkende Startkabels. We maken kennis met elkaar, delen onze ervaringen, geven informatie over wat we doen en hopen hen daarmee zo enthousiast te maken dat ook zij bij ons netwerk aan willen sluiten.

Wat zijn de Rode Startkabels?
De Rode Startkabels vormen samen een fysiek netwerk waarbij de kracht, kennis en ervaring van PvdA-leden wordt benut om anderen te helpen bij het zoeken van een baan. De Rode Startkabels geven nieuwe energie geven aan iedereen die vastzit en geen toekomst meer ziet in de traditionele adviezen van instanties en overheden. Een andere kijk, een aanvulling, een gesprekspartner met een andere visie op zaken. Het kan helpen als je de weg naar de arbeidsmarkt niet gemakkelijk meer kunt vinden.

Heb jij ook belangstelling om meer over ons te weten te komen en misschien zelf wel als Startkabel te fungeren? Wees van harte welkom!

Dag en tijd: dinsdagavond 31 mei van 20.00 uur tot 21.30 uur.
Locatie: Clubhuis PvdA Haarlem, Truus Oversteegenstraat 169.
Goed te bereiken per fiets, auto (gratis parkeren) en OV.

Wil je vooraf al meer informatie of heb je andere vragen, mail dan naar rodestartkabels@pvdahaarlem.nl.