5 juni 2016, om 18:00, Clubhuis PvdA Haarlem | Truus Oversteegenstraat 169 | Clubhuis PvdA Haarlem | Truus Oversteegenstraat 169

Feestelijke opening clubhuis

Na een paar weken klussen, sjouwen en inrichten is het tijd voor het feestje: de officiële opening van het clubhuis van de PvdA in Haarlem!

Leden, vrijwilligers, buurtbewoners en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om het clubhuis te komen bekijken. Onder het genot van een hapje, een drankje en gezellige muziek wordt het clubhuis deze middag op een passende manier officieel geopend.

Programma
15.45 uur – inloop.
16.00 uur – officiële opening, muziek.
16.30 uur – borrel.
18.00 uur – einde.

Een cadeau
Je bent misschien gewend om een klein cadeau of een attentie voor de gastheer/gastvrouw mee te brengen als je een opening of housewarming bezoekt. Voor het clubhuis is dat niet (meer) nodig. Maar we zouden het wel leuk vinden als je iets meebrengt! Vrijwilligers van het Rode Kruis houden namelijk een inzamelingsactie voor nieuwe sokken en onderbroeken. Deze actie ondersteunen wij van harte en we roepen de bezoekers van deze opening op hieraan mee te doen. Tijdens de opening hopen we zoveel mogelijk (nieuw) sokken en onderbroeken te verzamelen. Kijk hier voor meer informatie.

Voor deze activiteit is ook een Facebook-event aangemaakt.

Voor meer informatie over het clubhuis kijk je op haarlem.pvda.nl/clubhuis.

2016-05-22 20.00.07

De retro zithoek met roosjes aan de wand. Om even bij te komen met koffie of thee.

2016-05-22 20.03.03

De vergadertafel.