29 maart 2015, om 17:00, Restaurant STAAL Haarlem | Gedempte Oude Gracht 46 | 2011 GS Haarlem | Restaurant STAAL Haarlem | Gedempte Oude Gracht 46 | 2011 GS Haarlem

Boekenclub bespreekt ‘Kapitaal’ van Thomas Piketty

Op zondagmiddag 29 maart bespreken we in de boekenclub van de PvdA Haarlem het boek ‘Kapitaal’ van Thomas Piketty. Als je niet aan het hele boek toekomt kun je ook een samenvatting lezen, zoals ‘De kleine Piketty’ door Wouter van Bergen en Martin Visser. Remy Wilshaus is deze middag de gespreksleider. De middag start met een inleiding op het boek door PvdA-Europarlementariër Paul Tang.

Op woensdag 5 november 2014 interviewde journalist Joris Luyendijk de Franse econoom Thomas Piketty in de Grote Zaal van Paradiso. Bekijk het interview hieronder.

Over de PvdA Haarlem Boekenclub
Ben je gek op lezen én geïnteresseerd in de politiek? Sluit je dan aan bij de boekenclub van de PvdA Haarlem! Elk kwartaal lezen we eenzelfde boek en komen we op een zondagmiddag bij elkaar om het boek te bespreken. Elke bijeenkomst start met een inleiding op het boek, het gesprek daarna wordt geleid door een van de aanwezigen. Iedereen komt een keer aan de beurt als gespreksleider. Aan het einde van de middag kiezen we samen het boek dat de volgende keer wordt besproken. Aanmelden voor de boekenclub is verplicht en kan door een mailtje te sturen aan Remy Wilshaus: r.wilshaus@gmail.com.