Secretaris

Timo Haver

Timo Haver

Over Timo Haver

Mijn naam is Timo Haver en ik ben geboren en getogen in Haarlem. Met 27 jaar is dit het laatste jaar van mijn lidmaatschap van de Jonge Socialisten, waar ik momenteel voor de afdeling Amsterdam ook secretaris ben. Ik ben afgestudeerd in Europese studies aan de Universiteit van Amsterdam en ik werk in Bibliotheek Zuid-Kennemerland als planner. Ook hier heb ik dus een organiserende taak. Na jaren uitsluitend op de PvdA gestemd te hebben, besloot ik in de slechtere tijden om zelf lid te worden.

Wat bezielt zo’n jongeman om de PvdA aan te hangen, terwijl de meeste jonge hoogopgeleiden toch D66 en GL stemmen? Dat leg ik jullie graag een keer uit, maar laat ik voor nu een beknopt antwoord geven: ik ben links en binnen de linkse partijen is de PvdA in mijn overtuiging het meest verstandig.

Als secretaris zal ik vooral een organisatorische rol hebben. Hierbij valt te denken aan het voorbereiden van diverse bijeenkomsten, werkzaamheden m.b.t. de ledengegevens verrichten, e-mails beantwoorden en contact met het landelijke Partijbureau houden. Ik kijk uit naar een leerzame tijd waarin ik mijn diensten graag voor onze partij inzet.