secretaris afdelingsbestuur

Conny Kaper

coördinator werkgroep werk

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en begin jaren ‘80 verhuisd naar Almere. Daar heb ik gewoond, mijn drie kinderen opgevoed en gewerkt, tot de liefde mij in 2011 naar Haarlem bracht.

Sinds 2002 werk ik in de arbeidsmarkt. Een sector die mij tot op de dag van vandaag boeit. Gestart als administratief medewerker bij een uitzendbureau en doorgegroeid naar de functie van intercedente. In 2009 overgestapt naar het UWV om mensen met een WW uitkering richting werk te begeleiden. In 2013 bij het UWV in Haarlem gestart als Adviseur Werkgeversdiensten. In die rol hielp ik werkgevers om de juiste kandidaten met een WW uitkering met hun vacatures te matchen. Vanaf 2016 overgestapt naar Pasmatch, waar ik met heel veel plezier mensen met een bijstandsuitkering richting werk begeleid.

Ik kom uit een echt PvdA nest, maar pas nadat ik in Haarlem ben komen wonen werd ik daadwerkelijk lid van de PvdA. Vanaf dat moment wel meteen actief lid.

Gestart bij de VIP (tegenwoordig weer de Rode Vrouwen genoemd) werd ik na de verkiezingen van 2014 coördinator van de Werkgroep Werk (inmiddels Werkgroep Nieuwe Economie en Werk). Dit laatste doe ik nog steeds met veel plezier en met een leuke groep mensen. Als werkgroep hebben wij de Startkabels opgezet (zie website) en ook twee keer het Haarlemse Kansen Festival georganiseerd, dat een groot succes was.

In 2015 ben ik gekozen tot secretaris van het afdelingsbestuur afdeling Haarlem (inmiddels afdeling Zuid-Kennemerland). Leuk en leerzaam om ook aan die kant de politiek beter te leren kennen. Mijn taken zijn veelzijdig en met name het samenwerken en organiseren van bijeenkomsten vind ik erg leuk om te doen.

Inmiddels voel ik mij een echte Haarlemse en hoop ik nog lang betrokken te blijven bij deze fijne afdeling.