Bestuurslid PR/Communicatie

Bart Dusseljee

Bart Dusseljee

Over Bart Dusseljee

Ik ben Bart Dusseljee, momenteel 24 jaar en wonend tegenover de kathedraal aan de Leidsevaart. Ik heb mij in april 2020 voorgesteld aan het bestuur van de PvdA met de boodschap dat ik graag zou willen helpen om de idealen van de PvdA te realiseren in deze dynamische – en soms chaotische – wereld.

Ik ben ervan overtuigd dat er een honger naar sociaaldemocratie in de tijdsgeest heerst, maar dat deze nog aangewakkerd moet worden om tot werkelijkheid te komen.

Ik kom zelf uit een arbeidersgezin waarin mijn ouders offers hebben gemaakt, zodat ik naar de universiteit kon. En niet alleen mijn ouders – ook mijn medemens. Wij wonen in een prachtig land waar ik zonder de hulp van mijn ouders en mijn medemens nooit de persoon had kunnen worden die ik ben, maar die schoonheid is aan het verdwijnen. En dat is waar ik tegen wil strijden. Nederland moet sociaal blijven en mensen mogen elkaar niet uit het oog verliezen!

Ik hoop velen van jullie te kunnen leren kennen de komende maanden. Het is voor mij van onschatbare waarde om naar jouw verhaal te luisteren.Waarom ben jij bij de PvdA gegaan? Hoe zie jij de toekomst van Nederland voor je? Je kan me altijd een appje of mailtje sturen en mag natuurlijk ook altijd bellen. En anders komen we elkaar vast wel tegen op één van de leuke activiteiten van de PvdA!