17 maart 2018

Zeker zijn van een sociaal Haarlem. Stem 21 maart PvdA!

Haarlem is een prachtige stad om samen in te wonen. Een bruisend centrum, diverse wijken en mooie natuur dichtbij. Haarlemmers zetten zich in voor de stad én voor elkaar. De gemeente investeert volop in woningbouw, sociaal beleid en de openbare ruimte. Het gaat goed met Haarlem, maar nog niet met alle Haarlemmers.

Er is onzekerheid over de toekomst. Haarlemmers maken zich zorgen over het vinden van een goede baan of een betaalbaar huis. Over of zij de zorg en hulp krijgen die zij nodig hebben. Over gelijke kansen en een duurzame toekomst voor iedereen. De PvdA wil het leven van álle Haarlemmers beter maken. De PvdA wil dat Haarlemmers zeker kunnen zijn.

Zeker zijn van een betaalbaar huis.
Je huis is een thuis, een vertrouwde plek voor jezelf. Maar het is niet eenvoudig een betaalbaar huis te vinden. Veel mensen moeten ook lang wachten. Daarom wil de PvdA méér woningen en een kortere wachttijd zodat je zeker kunt zijn van een betaalbaar huis. Lees meer.

Zeker zijn van een goede baan.
Door te werken doe je mee. Je verdient je eigen geld en hebt contact met anderen. Maar een baan die bij je past ligt niet altijd voor het oprapen. Daarom wil de PvdA méér banen en hulp bij het vinden van werk zodat je zeker kunt zijn van een goede baan. Lees meer.

Zeker zijn van een helpende hand.
Iedereen heeft weleens zorg nodig, of hulp bij iets wat zelfstandig niet (meer) lukt. Dan mag je er niet alleen voor staan. Daarom wil de PvdA goede hulp en zorg op maat voor wie dat nodig heeft zodat je zeker kunt zijn van een helpende hand. Lees meer.

Zeker zijn van een gelijke kans.
Waar je wieg ook heeft gestaan en wat je achtergrond ook is, iedereen moet zich kunnen ontwikkelen en de eigen talenten kunnen benutten. Daarom wil de PvdA goed onderwijs en toegang tot betaalbare sport en cultuur zodat je zeker kunt zijn van een gelijke kans. Lees meer.

Zeker zijn van een duurzame toekomst.
Nu én in de toekomst moet de stad prettig en gezond zijn om in te leven. Maar op sommige plekken is de lucht vies en gebruiken we vervuilende energie. Daarom wil de PvdA een leefbare en groene stad zodat je zeker kunt zijn van een duurzame toekomst. Lees meer.

Zeker zijn van een sociaal Haarlem. Stem 21 maart PvdA.

Waar ben je naar op zoek?