Wisselingen binnen de fractie van PvdA Haarlem

27 oktober 2020

Onze fractie heeft in de Raad van 22 oktober jl. afscheid genomen van Marceline Schopman, die wegens privé omstandigheden haar raadslidmaatschap moest opgeven.

Bas Sepers is in dezelfde raadsvergadering geïnstalleerd als raadslid, in de plaats van Marceline.

Dion Heinis, die eerder als schaduwraadslid deel uitmaakte van onze fractie, wordt in november geïnstalleerd als schaduwraadslid, in de plaats van Bas.

 

Eveneens in de afgelopen week heeft onze fractievoorzitter Ienke Verhoeff, ook vanwege privé omstandigheden, helaas haar raadslidmaatschap tijdelijk, voor de duur van vier maanden, neer moeten leggen.

Mini Schouten, die net als Dion eerder als schaduwraadslid deel uitmaakte van onze fractie, wordt in november geïnstalleerd, als vervangend raadslid voor Ienke.

Isabelle Wisse vervangt Ienke gedurende haar verlof als fractievoorzitter.

 

Daarnaast heeft onze fractie-assistent Rodrigo Cruz Linde onlangs een nieuwe betrekking gevonden.

We hebben daarom in de fractie van 26 oktober ook van Rodrigo afscheid genomen, en verwelkomen Bart den Uyl als onze nieuwe fractie-assistent.

 

We wensen Marceline en Ienke beiden heel veel sterkte toe.

We wensen Rodrigo veel succes in zijn nieuwe functie.

We zijn dankbaar dat Mini, Dion en Bart bereid waren om ons team weer aan te vullen tot volle sterkte, en verwelkomen hen van harte in onze fractie.

We hebben in nieuwe samenstelling inmiddels de draad week opgepakt, we werken verder aan het NOG socialer maken van onze mooie stad!

Fractie PvdA Haarlem