Door Artie Ramsodit op 24 januari 2014

Vragen over Lidl in Boerhavewijk

De wijkraad Boerhavewijk en de PvdA zien dat er aan de Floris van Adrichemlaan bij de LIDL nu veel winkelpanden leegstaan. Tegelijkertijd staat ook het schoolgebouw aan de overkant leeg en mag het nu niet gesloopt worden. Om verloedering van het gebied tegen te gaan heeft de PvdA de wethouder Ruimtelijke Ordening vragen gesteld.

De wijkraad van de Boerhaavewijk vindt het zorgelijk dat er nog steeds niet door de LIDL is gestart met de verbouwing. Men ergert zich vooral aan de dichtgetimmerde winkels die voor de uitbreiding moeten gaan zorgen van de LIDL.

Wij  delen deze zorg van de wijkraad en hebben de wethouder Ruimtelijke Ordening daarom weer gevraagd waarom het zo lang duurt. Ook heeft de wijkraad een brief geschreven aan de gemeente. Onlangs heeft de wethouder mij laten weten dat er op zeer korte termijn een gesprek is met de LIDL om te kijken hoe de LIDL en de gemeente tot een oplossing kunnen komen zodat er wat gebeurt. Ik vind dat een winkelier verantwoordelijk is voor fatsoenlijke aanblik van zijn winkelpand, ook als het leegstaat.

Artie Ramsodit

Artie Ramsodit

“Sociaal-democratie in Haarlem is  voor mij een ongedeelde stad. Gelijke kansen voor onderwijs, werk en wonen  voor iedere Haarlemmer. Een sociaal vangnet voor iedereen die dat nodig heeft. Samenleven in gezonde en veilige wijken.” kandidaat 4 GR2014 “Inmiddels ben ik bijna vier jaar raadslid. Het is een eer om dienstbaar te zijn aan Haarlem als

Meer over Artie Ramsodit

Waar ben je naar op zoek?