Door Jan Nieuwenburg op 27 november 2014

Team PvdA loopt Zandvoort Loopt!

LOOP JE MEE voor 3FM Serious Request?

 

 

 

 

De PvdA Haarlem en de PvdA Zandvoort doen op 21 december mee met Zandvoort Loopt en steunen daarmee Zandvoort loopt voor 3FM Serious Request/Het Glazen Huis dat dit jaar op de Haarlemse Grote Markt staat.

SeriousRequest

De PvdA nodigt leden en belangstellenden uit om mee te lopen in Team PvdA. Voor een rood T-shirt wordt gezorgd!

Zandvoort loopt start met een kleine groep estafettelopers die van Leeuwarden naar Zandvoor lopen. In Leeuwarden stond het Glazen huis vorig jaar.

Op 21 december om 16 uur start een grotere groep in het centrum van Zandvoort om in vijf of in tien kilometer naar de Grote Markt van Haarlem te lopen.

Daar bieden de lopers een check aan die bijdraagt aan het goede doel van dit jaar “aandacht voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld in conflictgebieden” en om onze mooie badplaats Zandvoort te promoten.

 

Zandvoort_Loopt

Voor inschrijving en meer informatie ga je naar www.zandvoortloopt.nl.

Als je mee doet dien je jezelf in te schrijven! Maar vergeet ook niet om jezelf na inschrijving bij Team PvdA aan te melden door een e-mail te sturen aan Jan Nieuwenburg via jnieuwenburg67@icloud.com

Jan Nieuwenburg

Jan Nieuwenburg

1998-2006: Gemeenteraadslid 2006-2010: Wethouder Ruimtelijke Ordening, Grondzaken, Verkeer- en vervoersbeleid, Volkshuisvesting en Monumentenzorg in college van PvdA (1+1), SP (1) en VVD (1) 2010-2014: Loco-Burgemeester en Wethouder Sociale en Economische Zaken, Onderwijs, Jeugdbeleid, Volkshuisvesting en Monumentenzorg in college van D66 (0,8+0,8), PvdA (1) Groen-Links (1) en VVD (1) 2015- mei 2016: lid Provinciale Staten van

Meer over Jan Nieuwenburg