Door Redactie op 20 oktober 2015

Team PvdA loopt Heemstedeloop!

De PvdA doet ook dit jaar weer mee met de Heemstedeloop. Alle leden en andere belangstellenden uit de regio zijn welkom om mee te lopen in Team PvdA. Voor een rood shirt wordt gezorgd. Schrijf je nú in en doe mee!

De zesde editie van de lommerrijke Heemstedeloop is op zondag 25 oktober. De loop start en eindigt op de Sportparklaan en loopt onder meer door het Groenendaalse Bos.

De 5 km start om 12.00 uur en de 10 km start om 13.00 uur precies. De PvdA verzamelt om 11.45 uur stipt in Sportplaza, Sportparklaan 16, 2103 VT Heemstede. Daar wordt de groepsfoto gemaakt en worden gratis PvdA-loopshirts verstrekt.

Voor inschrijving en meer informatie ga je naar www.heemstedeloop.nl. Schrijf jezelf in! Vergeet niet om jezelf na inschrijving bij Team PvdA aan te melden door een e-mail te sturen aan Jan Nieuwenburg via jnieuwenburg67@icloud.com.

Let op: de Sportparklaan is gedurende het evenement geheel afgesloten. Kom per fiets! Als je per auto komt, is parkeren dichtbij start en finish maar beperkt mogelijk!

Redactie

Redactie

De redacteuren vindt u bij wie is wie.

Meer over Redactie