Door Campagneteam op 20 februari 2014

Stem op Marceline Schopman als beste raadslid van Nederland

PvdA-raadslid Marceline Schopman is genomineerd als Beste Raadslid van Nederland. Zaterdag 15 maart stond er een portretje van Marceline in de Volkskrant, waarin zij werd geprezen omdat zij altijd eerst luistert en dan pas zendt en de smeerolie is in de Haarlemse politiek. Stem op Marceline en help haar deze verkiezing te winnen.

Wie is het Beste Raadslid van Nederland? BKB, Pauw & Witteman en de Volkskrant zoeken de beste lokale volksvertegenwoordiger van het land. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete raadslid. De vier finalisten met de meeste stemmen, strijden op 18 maart om de titel op het Festival van de Lokale Democratie in de Melkweg, Amsterdam. Inschrijving en eerste stemronde sluiten op 5 maart om 12.00 uur.

Je kunt op Marceline stemmen op www.besteraadslid.nl. Typ bij ‘Jouw gemeente’ Haarlem in en breng je stem uit op Marceline Schopman.

Campagneteam

Campagneteam

Het campagneteam houdt zich zowel bezig met de permanente campagne als met op specifieke verkiezingen gerichte campagnes. De permanente campagne is bedoeld om constant in contact te blijven met de Haarlemse burgers. Daar moet boven water komen wat er speelt in de wijken (zowel in positieve als in negatieve zin). Verkiezingscampagnes zijn projectmatig van opzet

Meer over Campagneteam