Door Artie Ramsodit op 4 juli 2013

Scharrelbosje

Het scharrelbosje zou volgens de omwonenden in het ramplaankwartier moeten blijven. Echter dit bosje staat op grond die de gemeente heeft verkocht aan een woningbouwcorporatie. De kosten van het terugkopen van de grond zijn circa 2,5 miljoen. Dat is de enige mogelijkheid om het bosje te behouden. We moeten enorm bezuinigen als gemeente en dus 2,5 miljoen spenderen aan een bosje is dan niet logisch.

Wel vinden we dat het bosje beschikbaar moet blijven voor de omwonenden todat er echt gebouwd gaat worden. Immers we zijn voorstander van tijdelijk gebruik van terreinen waar de bouw stilligt. Daarnaast vinden we het vanuit het perspectief van een ongedeelde stad positief dat er sociale woningbouw komt in het Ramplaankwartier.

De direct omwonenden van het Ramplaankwartier hebben met passie en volharding actie gevoerd om het scharrelbosje te behouden. Het is bijzonder om te zien hoe snel ze bewoners hebben kunnen mobiliseren vanuit de inspiratie het bosje te behouden.

Artie Ramsodit

Artie Ramsodit

“Sociaal-democratie in Haarlem is  voor mij een ongedeelde stad. Gelijke kansen voor onderwijs, werk en wonen  voor iedere Haarlemmer. Een sociaal vangnet voor iedereen die dat nodig heeft. Samenleven in gezonde en veilige wijken.” kandidaat 4 GR2014 “Inmiddels ben ik bijna vier jaar raadslid. Het is een eer om dienstbaar te zijn aan Haarlem als

Meer over Artie Ramsodit