Door Jan Nieuwenburg op 4 september 2014

Loop mee met de Halve van Haarlem

Zondag 28 september 2014 wordt om 12.00 uur (5 en 10 km) het startschot gegeven voor de 30e editie van de Halve van Haarlem op de Grote markt van Haarlem. Ook dit jaar loopt er weer een PvdA-team mee.

Ik schreef mij er al voor in en zou het weer leuk vinden om met een zo groot mogelijke groep PvdA-ers tegelijk te starten en als PvdA herkenbaar mee te lopen met de 5 en 10 km.

Graag jezelf via www.halvevanhaarlem zo snel mogelijk inschrijven! Graag nu doen, want het loopt storm en er is een maximum gesteld aan het aantal deelnemers! Meld je daarnaast ook even bij mij aan: jnieuwenburg67@icloud.com

T-Shirt’s en groepsfoto
Laat graag per ommegaande weten als je je ingeschreven hebt. Dan zorg ik weer voor voldoende passende rode PvdA-shirts. Voor de start verzamelen we om 11.30 stipt op het Prinsenhof voor uitgifte van de shirts en voor een groepsfoto voor de PvdA-site.

Vervoer
Deelnemers en/of bezoekers van de Halve van Haarlem worden geadviseerd om met de fiets te komen of gebruik te maken van het openbaar vervoer. Op en rondom de start/finish locatie is voldoende ruimte om de fietsen te stallen. Tevens is er in de Smedestraat, op 1 minuten lopen van de start/finish, een bewaakte fietsenstalling. Het treinstation/busstation van Haarlem centraal bevind zich op 5 minuten lopen van start/finish locatie. Deelnemers/toeschouwers die toch met de auto komen kunnen het beste gebruik maken van een van de parkeergarages; Cronjé, Appelaar, Raaks of de Kamp.

Verkeersmaatregelen
Tijdens de Halve van Haarlem zullen er diverse verkeersmaatregelen van kracht zijn om de deelnemers vrij baan te geven op de parcoursen. Lees hier alle informatie omtrent de verkeersmaatregelen op zondag 28 september aanstaande.
Kledinginname + kleed- en douchemogelijkheden
Dit jaar is het Stedelijk Gymnasium in de Jacobijnestraat wederom beschikbaar als kleedgelegenheid. Deze locatie ligt op 250 meter van de start/finish. Hier vindt u tevens de het ophalen van de startnummers en de kledinginname. U kunt hier vanaf 10.00 uur terecht.

Massage
Bij de Halve van Haarlem staat er een team van masseurs voor u klaar. Voorafgaand en na afloop van uw prestatie kunt u zich laten masseren door een van onze professionele masseurs. Voor de individuele deelnemers zijn de masseurs te vinden in het Stedelijk Gymnasium in de Jacobijnestraat en voor de bedrijvenloopdeelnemers staan ze klaar in de Philharmonie. Een massage is kosteloos en kan een aangenaam onderdeel van uw warming up of cooling down zijn.

Startnummer/Chips
Net als vorig jaar wordt tijdens de 29e Halve van Haarlem met het Racetimer chipregistratie gelopen. Deze éénmalige weggooichip zit op het startnummer geplakt. Lees na het ophalen van uw startnummer de bijgevoegde brief, “hoe het startnummer te bevestigen”, goed door.

Verzorging
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de Halve van Haarlem een flesje sportdrank en een welverdiende medaille. Onderweg zullen er in totaal 5 verzorgingsposten staan met water, sponzen.. Deze staat voor de 5 km op de finish, voor de 10 km op +/- 5 km.

Fotografie
Tijdens de Halve van Haarlem zal Aktiefoto aanwezig zijn en alle deelnemers op de gevoelige plaat vastleggen. Deze persoonlijke finishfoto is na afloop van het evenement te bestellen op Aktiefoto

Jan Nieuwenburg

Jan Nieuwenburg

1998-2006: Gemeenteraadslid 2006-2010: Wethouder Ruimtelijke Ordening, Grondzaken, Verkeer- en vervoersbeleid, Volkshuisvesting en Monumentenzorg in college van PvdA (1+1), SP (1) en VVD (1) 2010-2014: Loco-Burgemeester en Wethouder Sociale en Economische Zaken, Onderwijs, Jeugdbeleid, Volkshuisvesting en Monumentenzorg in college van D66 (0,8+0,8), PvdA (1) Groen-Links (1) en VVD (1) 2015- mei 2016: lid Provinciale Staten van

Meer over Jan Nieuwenburg