Door Redactie op 9 oktober 2015

Jonge Socialisten regio Haarlem

Op dinsdag 27 oktober aanstaande zal de eerste Algemene Ledenvergadering (ALV) van de JS regio Haarlem worden gehouden. Het is nu mogelijk om je kandidaat te stellen voor het nieuwe bestuur! Naast de verkiezing  voor het nieuwe bestuur gaan we in gesprek met o.a. Bart van Bruggen (voorzitter landelijk JS-bestuur), Jeroen Fritz (fractievoorzitter PvdA Haarlem) en Gert Toonen (PvdA-raadslid Zandvoort) over de rol van een jongerenafdeling in regio Haarlem.

Op dinsdag 27 oktober aanstaande om 20:00 (inloop 19:30) zal in de fractiekamer van PvdA Haarlem (stadhuis, ingang Prinsenhof, achter de grote groene deur, goo.gl/hghunl) de eerste ALV van de JS regio Haarlem plaatsvinden waarin een nieuw bestuur gekozen zal worden. Als het je leuk lijkt om per november 2015 een bestuursfunctie binnen onze afdeling te vervullen dan kun je je opgeven tot en met vrijdag 16 oktober door een korte motivatie te schrijven van maximaal een half kantje en door deze te sturen naar jongesocialistenhaarlem@gmail.com. Het is mogelijk om je voor meerdere functies op te geven, maar het is wel handig als je aangeeft welke functie jouw voorkeur heeft.

JS regio Haarlem is een nieuw op te richten afdeling van de Jonge Socialisten. Een Socialist is Jong tussen de 14 en 28 jaar. De afdeling beslaat de gemeenten die onder de regio Zuid-Kennemerland en IJmond vallen. Bij het oprichten van een nieuwe afdeling komen verschillende, uitdagende activiteiten kijken. Een functie in ons bestuur is goed voor je sociale netwerk, goed voor je vaardigheden en daarnaast is er veel gezelligheid. De tijd die je eraan moet besteden verschilt per periode, maar het is zeker goed te doen naast school, studie of werk. Wel wordt er wanneer je kiest voor een bestuursfunctie als vanzelfsprekend verwacht dat er actief meegedacht en meegedaan wordt, maar wanneer een lid in een drukke periode zit wat betreft zijn/haar studie of werk dan wordt daar natuurlijk ook rekening mee gehouden.

Bijgaand vinden jullie de afdelingshandleiding van de Jonge Socialisten. In deze handleiding zijn de verschillende functies te vinden waarvoor je je verkiesbaar kan stellen. Voor vragen over de ALV of kandidaatstelling kun je bellen of whatsappen met Lennart Jacobs (06-23702838).

Wij kijken uit naar jullie reacties!

Redactie

Redactie

De redacteuren vindt u bij wie is wie.

Meer over Redactie