Door Campagneteam op 16 januari 2014

Fietsersbond: PvdA meest fietsvriendelijk

Goede fietsvoorzieningen zijn essentieel voor bereikbaarheid, verkeersveiligheid en duurzaamheid. Wij zijn er dan ook trots op dat uit onderzoek van de Fietsersbond blijkt dat de PvdA samen met GroenLinks het fietsvriendelijkst stemde van alle Haarlemse fracties.

Bekijk hieronder de vergelijking uit het blad ‘Haarlemmer Wielen’ van de Fietsersbond Haarlem. Klik op het plaatje voor volledige grootte:

Fietsersbond kl

Overigens zou de PvdA zelfs als enige op de eerste plaats zijn geëindigd als de stemming over het Houtmanpad van 19 december 2013 was meegenomen. Toen stemde GroenLinks voor beëidiging van dit project, de PvdA stemde als enige fractie tegen. Het blad van de Fietsersbond lag toen echter al bij de drukker.

Campagneteam

Campagneteam

Het campagneteam houdt zich zowel bezig met de permanente campagne als met op specifieke verkiezingen gerichte campagnes. De permanente campagne is bedoeld om constant in contact te blijven met de Haarlemse burgers. Daar moet boven water komen wat er speelt in de wijken (zowel in positieve als in negatieve zin). Verkiezingscampagnes zijn projectmatig van opzet

Meer over Campagneteam

Waar ben je naar op zoek?