Door op 9 oktober 2013

Drie debatten tussen kandidaat-lijsttrekkers

Moussa Aynan en Jeroen Fritz zijn de twee kandidaten voor het lijsttrekkerschap van de PvdA Haarlem. Zij zullen in drie debatten de degens met elkaar kruisen. Tussen 26 oktober en 6 november kunnen alle leden van de PvdA Haarlem via internet of post stemmen op de kandidaat van hun keuze.

Moussa Aynan (40) en Jeroen Fritz (31) zijn allebei ruim zeven jaar lid van de Haarlemse gemeenteraad. Aynan is lid van de raadscommissie Samenleving en voorzitter van de kamer verkeerszaken van de Beroep- en Bezwaarschriftencommissie. Ook is hij lid van het Ombudsteam van de PvdA. Fritz is lid van de raadscommissies Bestuur en Ontwikkeling. Daarnaast is hij vice-fractievoorzitter en plaatsvervangend commissievoorzitter.

De PvdA organiseert drie debatten, waar de leden kennis kunnen maken met de kandidaat-lijsttrekkers en zij met elkaar in debat zullen gaan. De aftrap vindt op 16 oktober plaats in het centrum, daarna volgen nog debatten in Schalkwijk en Haarlem-Noord:

  • Woensdag 16 oktober, 20:00-22:00 uur
    Grandcafé Brinkmann, Grote Markt
    Debatleider: Richard Stekelenburg
    Thema: algemeen
  • Vrijdag 18 oktober, 20:00-22:00 uur
    wijkcentrum De Ringvaart, Floris van Adrichemlaan 98
    Debatleider: Deb Appel
    Thema: leefbaarheid Schalkwijk
  • Dinsdag 22 oktober, 20:00-22:00 uur
    jongerencentrum Delftwijk City, Jan Gijzenkade 305A
    Debatleider: Sascha Baggerman
    Thema: jongeren

Naast leden zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom de debatten bij te wonen.

De uitslag van de ledenraadpleging wordt vrijdagavond 8 november bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst. Dan zal de nieuw gekozen lijsttrekker ook zijn eerste speech geven. De locatie van deze bijeenkomst wordt later bekend gemaakt.

Beide kandidaat-lijsttrekkers stellen zich voor:

Waar ben je naar op zoek?