Door Fractie op 3 januari 2022

De PvdA verliest een raadslid

Op 30 december heeft Ibrahim Yerden ons geïnformeerd met de boodschap dat hij stopt als raadslid voor de PvdA Haarlem en zijn raadszetel zal behouden. Ibrahim Yerden is begrijpelijk teleurgesteld, dat hij niet op de kandidatenlijst voor de komende verkiezingen is komen te staan, na de vaststelling van de kandidatenlijst door de leden. De fractie had graag met hem tot de verkiezingen doorgegaan en als team de periode afgemaakt. We hebben als team samen mooie resultaten weten te boeken voor een socialer en duurzamer Haarlem.

Ook al betreuren we het als fractie dat hij zijn zetel niet aan de partij teruggeeft, zoals alle kandidaten en raadsleden voorafgaand aan de verkiezingen schriftelijk hebben vastgelegd, wij zullen met hem net als met alle andere raadsfracties samenwerken voor een socialer Haarlem.

Het ga hem goed.

Fractie

Fractie

We zijn met zeven fractieleden in de gemeenteraad (39 leden) vertegenwoordigd. De fractie wordt versterkt door 2 schaduwfractieleden en een fractiemedewerker. De PvdA-fractie is – op afspraak – beschikbaar om met u in gesprek te gaan. Maandagavond tussen 19:00 en 20:00 uur  in de fractiekamer in het stadhuis (ingang Prinsenhof) is het meest praktisch. Daarna

Meer over Fractie