Door Bestuur op 27 november 2015

Conny Kaper nieuwe secretaris afdelingsbestuur

Op dinsdagavond 24 november is tijdens de algemene ledenvergadering een nieuwe secretaris voor het afdelingsbestuur gekozen: Conny Kaper. Zij is al een paar jaar actief binnen de afdeling en stelt zich graag nogmaals aan iedereen voor.

“Sinds 2007 kom ik regelmatig in Haarlem ‘over de vloer’ en in oktober 2011 ben ik in Haarlem komen wonen. Al vrij snel werd ik lid van de Partij van de Arbeid. Met van huis uit al een rood hart, werd het tijd dat ik dit niet alleen in woord, maar ook in actie omzette. Daarnaast hielp het mij om meer mensen te leren kennen in deze, voor mij, nieuwe stad.

Gestart bij de HVIP, waar ik warm ontvangen werd en tot op heden met een aantal enthousiaste vrouwen twee keer per jaar een onderwerp onder de aandacht breng dat wat meer uitgediept mag worden. Voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 werd ik gevraagd om vanwege mijn kennis en (werk)ervaring mee te denken en mee te schrijven aan het verkiezingsprogramma met betrekking op het onderwerp ‘werk’.

Daarna was het voor mij redelijk vanzelfsprekend om deel te nemen aan, en later ook mede-coördinator te worden van, de werkgroep ‘werk’ waarin we heel praktisch bezig zijn met het onderwerp. Hieruit zijn onder andere de Rode Startkabels ontstaan, waarvan ik samen met Jan Oldenburger de trekker ben.

Als secretaris ga ik o.a. bijdragen aan het organiseren van activiteiten, het werven en binden van leden en de voorbereiding van de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan en mijn kwaliteiten hiervoor in te zetten, samen met het bestuur!”

Bestuur

Bestuur

Kijk op deze pagina voor een overzicht van de bestuursleden.

Meer over Bestuur