Door Remy Wilshaus op 6 juni 2016

Clubhuis PvdA Haarlem feestelijk geopend

Op zondagmiddag 5 juni vond de feestelijke opening plaats van het clubhuis van de PvdA Haarlem aan de Truus Oversteegstraat 169, op de rand van de Slachthuisbuurt bij de Schipholweg. Meer dan vijftig PvdA-leden, bewoners en andere belangstellenden waren hierbij aanwezig.

Met het doorknippen van een rood lint was de opening van het clubhuis een feit. Dit werd gedaan door een van de oudere en een van de jongere leden: mevrouw Meijerman en Rimmert Riedstra. Daarna was er zang en muziek door Jessica van Noord. Kijk op Facebook voor de fotoserie van deze middag!

Het clubhuis is twee keer week open voor bewoners. Op dinsdagavond van 18.00 tot 20.00 uur en op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur zijn Haarlemmers van harte welkom om binnen te lopen en een praatje te maken onder het genot van een kop koffie of thee. Daarnaast worden er wekelijks verschillende andere activiteiten georganiseerd.

Op vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur houdt het PvdA-ombudsteam spreekuur in het clubhuis aan de Truus Oversteegenstraat 169. Het PvdA-ombudsteam behandelt vragen en problemen van Haarlemmers die betrekking hebben op de werk- en handelwijze van de gemeente Haarlem en gemeentelijke bedrijven en instanties zoals woningcorporaties, energiebedrijven, zorgverzekeraars, scholen, belastingsdienst, UWV en werkgevers. Om een beroep op het ombudsteam te kunnen doen is het niet nodig om lid te zijn van de PvdA.