19 september 2016, om 19:00, De Lichtfabriek | Minckelersweg 2 | 2031 EM Haarlem | De Lichtfabriek | Minckelersweg 2 | 2031 EM Haarlem

Tweede Haarlemse Kansen Festival

Het Haarlemse Kansen Festival brengt kanszoekers en kansbieders op de arbeidsmarkt met elkaar in contact. Doel is om beter te presteren als werkgever en werknemer op de huidige én toekomstige arbeidsmarkt.

Het Tweede Haarlemse Kansen Festival is op maandag 19 september van 16.00 tot 19.00 uur in De Lichtfabriek.

Thema is: Het werk van de toekomst, bedreiging of kans voor Haarlem? De aanleiding voor dit thema is de alsmaar groter wordende kloof op de arbeidsmarkt. Op het Kansen Festival kan iedereen in Haarlem hierover met elkaar ideeën uitwisselen, van nationale werkgevers tot lokale MKB bedrijven en van jongeren tot herintreders. Ook dit jaar gaan we weer in op de vraag, waar liggen kansen?

Het Festival wordt geopend door wethouder Joyce Langenacker en afgesloten met een netwerkborrel. Jongeren van Dream2work presenteren hun eigen methodiek 7 Levels of Success waarin werkervaring opdoen en leren van elkaar centraal staat.

Vier succesvolle bedrijven, Albert Heijn Vos, Ratatouille, Tjuna en MSD, vertellen over hun visie en aanpak in personeelsbeleid. Zij zullen vervolgens met de bezoekers in gesprek gaan over relevante thema’s.

Programma:
16.00 uur, inloop met koffie/thee.
16.15 uur, opening door wethouder Joyce Langenacker.
16.20 uur, presentatie 7 levels of success en pitches werkgevers.
17.00 uur, diverse parallelle workshops / brainstorms.
18.00 uur, plenaire afsluiting met daarna borrel.
19.00 uur, einde.

Kom naar het Haarlemse Kansen Festival. Praat mee en laat je informeren en inspireren. Ga met concrete tips weer naar huis. Laten we samen de kloof in Haarlem kleiner maken!

Het Festival is gratis. Het wordt gesponsord door het Janna Bosselaar Fonds, PvdA Haarlem en gemeente Haarlem (Sociale Zaken, Economie & Cultuur en het Werkbedrijf).

De organisatoren van het Haarlemse Kansen Festival:
De Rode Startkabels
Dream2Work
Waarde in de polder

Kijk op www.haarlemsekansenfestival.nl voor meer informatie!

Woordvoerders:
Conny Kaper – 06 15874310
Lusanne Hogeweg – 06 55629900