7 februari 2015, om 17:00, PvdA Noord-Holland Fractiekamer | Paviljoenslaan 7-9 | 2012 JE Haarlem | PvdA Noord-Holland Fractiekamer | Paviljoenslaan 7-9 | 2012 JE Haarlem

Startbijeenkomst campagne PS15

Op zaterdagmiddag 7 februari organiseren we een startbijeenkomst voor de verkiezingscampagne voor de Provinciale Staten en het waterschap. Alle vrijwilligers uit Haarlem en omgeving die van plan zijn om mee te helpen tijdens deze verkiezingscampagne zijn van harte welkom. Zo zorgen we er samen voor goed voorbereid met de campagne te kunnen starten.

Xander den Uyl (fractievoorzitter PvdA Noord-Holland, kandidaat nr. 5) praat ons bij over het werk en de taken van de provincie, de resultaten van de PvdA en de prioriteiten voor de komende jaren. Ook besteden we aandacht aan het belang en de urgentie van deze verkiezingen voor de nieuwe samenstelling van de Eerste Kamer.

Daarnaast geven we een toelichting op de provinciale en Haarlemse campagne en zorgen we voor een campagnetraining.

De bijeenkomst vindt plaats in de PvdA Noord-Holland fractiekamer in het Provinciehuis en duurt van 15.00 tot 17.00 uur. Na afloop drinken we samen een drankje in Café Storing aan het Houtplein.

Aanmelden via het enqueteformulier of door een mail te sturen aan het campagneteam: campagneteampvdahaarlem@gmail.com.