30 mei 2015, om 18:00, Stayokay Haarlem | Jan Gijzenpad 3 | 2024 CL Haarlem | Stayokay Haarlem | Jan Gijzenpad 3 | 2024 CL Haarlem

PvdA Haarlem in Delftwijk én buurtbarbecue met Ronald Plasterk

Elke maand gaan we een dagdeel van deur tot deur om van bewoners te horen wat er goed gaat, wat er beter moet en wat de politiek daar aan kan doen. Op zaterdag 30 mei zijn we in Delftwijk en daar organiseren we aansluitend een buurtbarbecue, ook Ronald Plasterk is daarbij aanwezig! Doe mee en meld jezelf nú aan.

De landelijke PvdA in de buurt actie vindt dit keer plaats in Haarlem. Met een grote groep vrijwilligers uit Haarlem en daarbuiten gaan we eerst in tweetallen van deur tot deur om met bewoners van Delftwijk te praten. Daarna organiseren we aansluitend een barbecue voor bewoners en onze vrijwilligers. Daarbij is ook Ronald Plasterk aanwezig. Hij zal al uw vragen beantwoorden. Voor eten en drinken wordt uiteraard gezorgd. Wees welkom!

Meld jezelf nú aan via dit online formulier. Je kunt jezelf aanmelden voor de PvdA in de buurt actie, maar ook voor de buurtbarbecue, of voor voor beide activiteiten.

Programma
12.00 uur – Verzamelen, instructie en voorbereiding voor vrijwilligers.
13.00 uur – Van deur tot deur: PvdA in de buurt Delftwijk.
16.00 uur – Barbecue voor bewoners, vrijwilligers, leden en alle andere belangstellenden.
18.00 uur – Einde.

De locatie van de buurtbarbecue is Stayokay Haarlem, Jan Gijzenpad 3, 2024 CL Haarlem.

Voor vragen neem je contact op met afdelingsvoorzitter Remy Wilshaus: r.wilshaus@gmail.com.