25 oktober 2014, om 17:00, Regardz de Eenhoorn | Barchman Wuytierslaan 2 | Amersfoort | Regardz de Eenhoorn | Barchman Wuytierslaan 2 | Amersfoort

Politieke Ledenraad over ledendemocratie

Een levendige vereniging, dat is waar we als PvdA voor staan. Verbondenheid, saamhorigheid, de wereld willen veranderen en een gezamenlijk doel nastreven: een goed leven voor iedereen. Dit zijn waarden van de partij waarover het Partijbestuur graag met de leden in gesprek gaat.

Kom daarom naar de Politieke Ledenraad op zaterdag 25 oktober tussen 12.30 en 17.00 uur in de Regardz De Eenhoorn in Amersfoort.

De ledenraad staat dit keer in het teken van de Vereniging en van de voorstellen tot verbetering van de ledendemocratie (het rapport Noten). Zoals beloofd op het congres van afgelopen februari komt de werkgroep ledendemocratie met een tussenrapportage. We bespreken de voorstellen tot verbetering en vernieuwing over ledendemocratie graag met je.

Praat mee en geef de werkgroep waardevolle aanbevelingen in aanloop naar het volgende congres. Daarnaast kun je in rondetafelsessies in gesprek met het Partijbestuur over ledenwerving, permanente binding, de aantrekkelijke vereniging, einde aan de machteloze politiek en PvdA en de zorg.

Aanmelden kan via deze link. Geef daarbij aan welk onderwerp je graag bespreekt met het partijbestuur.