28 december 2014, om 14:00

Patronaat Popquiz met Team PvdA

In het Patronaat wordt regelmatig een popquiz georganiseerd. De volgende editie vindt plaats op zondagmiddag 28 december en Team PvdA doet mee. We zijn nog op zoek naar enkele leden om ons team te versterken. Ben jij er bij?

De PvdA is een vereniging van leden en we organiseren uiteenlopende activiteiten. Vaak zijn dat politieke debatten, werkbezoeken of werkgroepen. Regelmatig organiseren we ook een borrel of etentje voor leden om elkaar op een andere manier te ontmoeten en te leren kennen. Tijdens de gemeenteraadscampagne deden we voor het eerst mee aan de Patronaat Popquiz en daaraan geven we nu een vervolg.

We stellen nu een team samen voor de popquiz en zijn op zoek naar versterking! Ben jij de Leo Blokhuis onder onze leden, of vind je het gewoon leuk om op een andere manier partijgenoten te ontmoeten? Meld je dan nu aan door een mailtje te sturen aan Remy Wilshaus.

Patronaat Popquiz
Het jaar 2014 afsluiten zonder een popquiz is geen goede afsluiter! Daarom presenteren we op zondag 28 december a.s. weer de  de traditionele eindejaars Patronaat Popquiz boordevol muzikale fragmenten en puzzel plezier! Ook dit keer zullen er weer een aantal videorondes zijn. Bron: Patronaat.nl.