5 november 2016, om 18:00, Wijkcentrum Binnensteeds | Nieuwe Groenmarkt 20 | Wijkcentrum Binnensteeds | Nieuwe Groenmarkt 20

In gesprek met Lodewijk Asscher

Zaterdagmiddag 5 november komt vice-premier en Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Lodewijk Asscher naar Haarlem. Asscher is kandidaat-lijsttrekker van de PvdA voor de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2017. Hij komt naar Haarlem voor een gesprek met PvdA-leden en andere belangstellenden om te vertellen over zijn dromen en idealen voor Nederland en om te luisteren naar de zorgen, vragen en ideeën van de Haarlemmers. Het gesprek wordt geleid door Ilco van der Linde.

De bijeenkomst vindt plaats in wijkcentrum Binnensteeds, Nieuwe Groenmarkt 20 in Haarlem en begint om 16.00 uur. De zaal is open vanaf 15.30 uur. Alle Haarlemmers zijn van harte welkom, neem dus ook gerust iemand mee!

PvdA-leden kiezen de lijsttrekker
Lodewijk Asscher is na Diederik Samsom de tweede kandidaat-lijsttrekker die dit najaar Haarlem bezoekt. Maandag 7 november worden alle kandidaten bekend gemaakt. De leden van de PvdA bepalen vervolgens wie de lijsttrekker wordt van de PvdA bij de Tweede Kamerverkiezingen. Tussen 24 november en 8 december brengen de leden hun stem uit en op 9 december wordt bekend wie de beoogd-lijsttrekker is.

Stem mee over wie de lijsttrekker wordt!
Ben je nog geen lid? Als je nu lid wordt van de PvdA, dan bepaal jij mee wie onze lijsttrekker wordt bij de Tweede Kamerverkiezingen. En in januari kun je meestemmen over de inhoud van ons verkiezingsprogramma of de samenstelling van de hele kandidatenlijst. En dat kan ter plaatse, en zelfs vanuit huis. Alle informatie over het lidmaatschap en de lijsttrekkersverkiezing vind je op PvdA.nl.