10 mei 2016, om 20:30, Prinses Beatrixplein 51-53 | 2033 WD Haarlem | Prinses Beatrixplein 51-53 | 2033 WD Haarlem

Eten bij Resto van Harte

In de Resto van Harte kunnen buurtbewoners voor een klein bedrag lekker eten. Sinds enkele maanden is er ook een Resto in Haarlem, in Parkwijk aan het Beatrixplein.

Op dinsdag 10 mei helpen vrijwilligers van de PvdA Haarlem met het koken en serveren van de maaltijden. ’s Avonds zijn andere leden en vrijwilligers van de PvdA natuurlijk van harte welkom om aan te schuiven voor een heerlijk driegangendiner. Het is een leuke en informele manier om kennis te maken met andere leden en vrijwilligers van de PvdA in Haarlem.

Vanaf 17.30 uur ben je welkom, de eerste gang wordt geserveerd om 18.00 uur. De kosten voor het drie gangendiner en de drankjes zijn voor eigen rekening. Voor het drie gangen -wat de pot schaft- diner betaal je 7 euro (contact, ter plekke). Drankjes kun je bestellen en betalen aan de bar.

Aanmelden voor het diner verloopt via dit online aanmeldformulier (klik).

We zoeken trouwens ook nog vrijwilligers die vanaf 15.00 uur willen meehelpen met het bereiden van de maaltijden. Opgeven hiervoor kan door een e-mail te sturen aan Remy Wilshaus: r.wilshaus@gmail.com.