19 september 2015, om 17:00, 3D Makers Zone in de Waarderpolder | Oudeweg 91-95 | 2031 CC Haarlem | 3D Makers Zone in de Waarderpolder | Oudeweg 91-95 | 2031 CC Haarlem

Eerste Haarlemse Kansenfestival

Op zaterdag 19 september 2015 van 15.00 tot 17.00 uur is het Eerste Haarlemse Kansen Festival dat kanszoekers en kansbieders op de arbeidsmarkt met elkaar in contact brengt. We zijn te gast bij de 3D Makers Zone in de Waarderpolder.

Ben je op zoek naar een baan, als zzp’er naar opdrachten of als ondernemer naar goede en gemotiveerde mensen, je bent van harte welkom bij het Eerste Haarlemse Kansen Festival. Ervaar je knelpunten bij het vinden van werk of van nieuw talent? Dit is je kans om aan te geven wat je nodig hebt. En waar jij kansen ziet.

Laat je stem horen tijdens de Ideeënfabriek, bezoek de informatiemarkt waar kansbieders zich presenteren en ga met elkaar in gesprek. Je kunt nuttige contacten leggen, informatie uitwisselen en nieuwe initiatieven laten ontstaan.

Grijp deze kans en kom naar het Eerste Haarlemse kansen Festival op zaterdag 19 september, het is gratis. Kijk voor meer informatie en het complete programma op deze website.

Locatie:
3D Makers Zone in de Waarderpolder
Oudeweg 91-95
2031 CC Haarlem

Initiatiefnemers tot het organiseren van het festival zijn de Rode Startkabels van de PvdA Haarlem, jongerenplatform Dream2Work en Waarde in de polder. HetisNetwerken, Platform voor 45+ werkzoekenden, sloot later aan als organisator.