14 juni 2015, om 17:00, Café Thuys (Dolhuys) | Schotersingel 2 | 2021 GE Haarlem | Café Thuys (Dolhuys) | Schotersingel 2 | 2021 GE Haarlem

Boekenclub bespreekt ‘Het land is moe’ van Tony Judt met Paul Kalma

Op zondagmiddag 14 juni bespreken we in de boekenclub van de PvdA Haarlem het boek ‘Het land is moe’ van Tony Judt. Diana van Loenen is deze middag de gespreksleider. Speciale gast deze middag is Paul Kalma (voormalig directeur van de Wiardi Beckman Stichting en voormalig Tweede Kamerlid).

Lees verder over Tony Judt op de website van VPRO Tegenlicht. Of bekijk hieronder de uitzending ‘Het testament van Tony Judt’ van oktober 2010.

Over de PvdA Haarlem Boekenclub
Ben je gek op lezen én geïnteresseerd in de politiek? Sluit je dan aan bij de boekenclub van de PvdA Haarlem! Elk kwartaal lezen we eenzelfde boek en komen we op een zondagmiddag bij elkaar om het boek te bespreken. Elke bijeenkomst start met een inleiding op het boek, het gesprek daarna wordt geleid door een van de aanwezigen. Iedereen komt een keer aan de beurt als gespreksleider. Aan het einde van de middag kiezen we samen het boek dat de volgende keer wordt besproken. Om deel te nemen is aanmelden verplicht. Dat kan door een mailtje te sturen aan Remy Wilshaus: r.wilshaus@gmail.com.