Door Ienke Verhoeff op 1 maart 2015

Wie kent bewonersinitiatieven?

Wie kent er bewonersinitiatieven in Haarlem of directe omgeving. Het mogen al langer bestaande en nieuwe initiatieven zijn. Heeft u zelf een idee, maar is dat nog niet helemaal uitgekristalliseerd, laat het weten.

 

 

“Meer ruimte voor ideeën en initiatieven van bewoners. Dat klinkt mooi, maar hoe doe je dat eigenlijk?” zijn de beginregels van een bericht van ons raadslid Diana van Loenen over deze materie. En dat is precies een onderwerp waarover onze werkgroep Wijken zich het hoofd buigt.

Nu zijn er vast meer initiatieven dan bij ons bekend. En die willen we graag leren kennen, ter lering. Dus meldt ons bestaande en in ontwikkeling zijnde bewonersinitiatieven. Mogelijk kunnen wij na onze inventarisatie goede gesprekspartners aangeven.

Stuur uw informatie naar [email protected].

Uw medewerking wordt bijzonder op prijs gesteld.
Ienke Verhoeff, coördinator werkgoep wijken

Ienke Verhoeff

Ienke Verhoeff

Wat wil je de komende periode als raadslid bereiken? Ik wil een bijdrage leveren aan uitwerking van de Ontwikkelzones, vol met woningen, waarvan veel sociale huur en voorzieningen die daar bij horen. Plannen waar wordt voorgesorteerd op klimaatmaatregelen en veel groen rond en op de woningen.  Ook werk ik graag mee aan het inpassen van

Meer over Ienke Verhoeff

Waar ben je naar op zoek?