Remy Wilshaus

afdelingsvoorzitter

facebookje webje

E-mails in een nieuw jasje

door Remy Wilshaus op 19 augustus 2016

De komende tijd werken we aan de vernieuwing van onze e-mails aan leden en belangstellenden. Dat wordt meteen zichtbaar in een andere vormgeving, maar we gaan de e-mails ook op een andere manier gebruiken. Hier lees je kort en bondig wat er gaat veranderen.

lees verder »

Clubhuis PvdA Haarlem feestelijk geopend

door Remy Wilshaus op 6 juni 2016
Foto Esther van Dokkum

Op zondagmiddag 5 juni vond de feestelijke opening plaats van het clubhuis van de PvdA Haarlem aan de Truus Oversteegstraat 169, op de rand van de Slachthuisbuurt bij de Schipholweg. Meer dan vijftig PvdA-leden, bewoners en andere belangstellenden waren hierbij aanwezig.

lees verder »

Dromen van werk

door Remy Wilshaus op 25 mei 2016
Foto Wouter Moné Fotografie

Dream2Work is een stichting dóór en vóór jongeren. Door het geven van trainingen worden jongeren geholpen met het vinden van werk en het opdoen van werkervaring. Zij leren over zichzelf om zo hun eigen kansen op werk te creëren. Met vallen en opstaan, want fouten maken mag. Daar leer je van.

lees verder »

Hoe gaat het in Europawijk?

door Remy Wilshaus op 8 mei 2016

Wat gaat er goed en wat moet er beter? Regelmatig zijn we in een buurt om dit met bewoners te bespreken. Zaterdag 21 mei zijn we in Europawijk. We gaan van deur tot deur en organiseren een buurtgesprek. Kom je ook?

lees verder »

Hoe gaat het in de Indische buurt?

door Remy Wilshaus op 6 maart 2016

Wat gaat er goed en wat moet er beter? Regelmatig zijn we in een buurt om dit met bewoners te bespreken. Zaterdag 19 maart zijn we in de Indische buurt. We gaan van deur tot deur en organiseren een buurtgesprek. Kom je ook?

lees verder »

Buurtgesprek in Boerhaavewijk – een verslag

door Remy Wilshaus op 31 januari 2016
Foto Esther van Dokkum

Op zaterdag 30 januari waren vrijwilligers van de PvdA in Boerhaavewijk om met bewoners te praten over hun buurt. Eerst gingen we in tweetallen langs de deuren, daarna was er een buurtgesprek in wijkcentrum De Ringvaart. Hier lees je het verslag van het buurtgesprek.

lees verder »