Door Artie Ramsodit op 11 september 2015

Huiswerkbegeleiding voor kinderen van Haarlemmers met een minimum inkomen

Er is in Haarlem een vergoedingsregeling voor huiswerkbegeleiding. Dat is nu gericht op kinderen van ouders met een minimum inkomen en niet meer op organisaties. Er wordt heel weinig gebruik gemaakt van deze regeling. Daarom ga ik de komende tijd met CDA en SP aan de slag om te zorgen dat de regeling wel gebruikt wordt.

De PvdA stelt sinds vorig jaar vragen over het hoe en wat van de vergoeding van huiswerkbegeleiding. Dat ging onder andere over de verplichte eigen bijdrage door ouders. In de regels stond dat het wel verplicht was, maar feitelijk hoeft het niet. Dat geeft onduidelijkheid. De eigen bijdrage is nu eindelijk echt helemaal van tafel. Alleen weten de ouders het niet. Er is dus werk aan de winkel en samen met het CDA en SP ga ik daar mee aan de slag. En de AP doet inmiddels ook mee (zie Reacties).

Artie Ramsodit

Artie Ramsodit

“Sociaal-democratie in Haarlem is  voor mij een ongedeelde stad. Gelijke kansen voor onderwijs, werk en wonen  voor iedere Haarlemmer. Een sociaal vangnet voor iedereen die dat nodig heeft. Samenleven in gezonde en veilige wijken.” kandidaat 4 GR2014 “Inmiddels ben ik bijna vier jaar raadslid. Het is een eer om dienstbaar te zijn aan Haarlem als

Meer over Artie Ramsodit

Waar ben je naar op zoek?