Door Campagneteam op 4 februari 2015

Kom naar de startbijeenkomst van de campagne!

Op zaterdagmiddag 7 februari organiseren we een startbijeenkomst voor de verkiezingscampagne voor de Provinciale Staten en het waterschap. Alle vrijwilligers uit Haarlem en omgeving die van plan zijn om mee te helpen tijdens deze verkiezingscampagne zijn van harte welkom!

 

Startbijeenkomst campagne PS15
Locatie: PvdA Noord-Holland Fractiekamer | Paviljoenslaan 7-9 | 2012 JE Haarlem
Datum: zaterdag 7 februari 2015, 15.00 – 17.00

Op zaterdagmiddag 7 februari organiseren we een startbijeenkomst voor de verkiezingscampagne voor de Provinciale Staten en het waterschap. Alle vrijwilligers uit Haarlem en omgeving die van plan zijn om mee te helpen tijdens deze verkiezingscampagne zijn van harte welkom. Zo zorgen we er samen voor goed voorbereid met de campagne te kunnen starten.

Xander den Uyl (fractievoorzitter PvdA Noord-Holland, kandidaat nr. 5) praat ons bij over het werk en de taken van de provincie, de resultaten van de PvdA en de prioriteiten voor de komende jaren. Ook besteden we aandacht aan het belang en de urgentie van deze verkiezingen voor de nieuwe samenstelling van de Eerste Kamer.

Daarnaast geven we een toelichting op de provinciale en Haarlemse campagne en zorgen we voor een campagnetraining.

De bijeenkomst vindt plaats in de PvdA Noord-Holland fractiekamer in het Provinciehuis en duurt van 15.00 tot 17.00 uur. Na afloop drinken we samen een drankje in Café Storing aan het Houtplein.

Aanmelden via het enqueteformulier of door een mail te sturen aan het campagneteam: [email protected].

Campagneteam

Campagneteam

Het campagneteam houdt zich zowel bezig met de permanente campagne als met op specifieke verkiezingen gerichte campagnes. De permanente campagne is bedoeld om constant in contact te blijven met de Haarlemse burgers. Daar moet boven water komen wat er speelt in de wijken (zowel in positieve als in negatieve zin). Verkiezingscampagnes zijn projectmatig van opzet

Meer over Campagneteam

Waar ben je naar op zoek?