Door Artie Ramsodit op 5 november 2014

Promovendi Podium met Artie Ramsodit

Promovendi Podium is de nieuwe wetenschapsserie van de Pletterij, waarin promovendi hun onderzoek toelichten. Woensdag 12 november vertelt PvdA-raadslid Artie Ramsodit over haar proefschrift over politiewerk in multi-etnische wijken.

Artie Ramsodit is gemeenteraadslid voor de PvdA in Haarlem. Zij werkte bij de politie en is nu docent aan de Hogeschool van Amsterdam. Door haar beroepspraktijk kent zij de omstandigheden waarin agenten op straat verkeren. Zij onderzocht de dagelijkse praktijk van agenten die werkzaam zijn in multi-etnische wijken.

Vanavond vertelt zij over haar onderzoek aan de hand van enkele voorbeelden. Wat zijn opvallende resultaten, zijn er conclusies te trekken en wat kan de agent-in-de-straat ermee doen in haar of zijn eigen praktijk?

Arti Ramsodit promoveerde op dit onderwerp op 12 februari 2014 aan de Universiteit van Tilburg.

Aanvang 20.00 uur.
Toegang € 3,00. Tot 25 jaar € 1,50.
Reserveren is gewenst, [email protected] of 023 542 3540.
Je kunt contant betalen bij de kassa, we hebben geen pinautomaat.

Artie Ramsodit

Artie Ramsodit

“Sociaal-democratie in Haarlem is  voor mij een ongedeelde stad. Gelijke kansen voor onderwijs, werk en wonen  voor iedere Haarlemmer. Een sociaal vangnet voor iedereen die dat nodig heeft. Samenleven in gezonde en veilige wijken.” kandidaat 4 GR2014 “Inmiddels ben ik bijna vier jaar raadslid. Het is een eer om dienstbaar te zijn aan Haarlem als

Meer over Artie Ramsodit

Waar ben je naar op zoek?