Door Campagneteam op 20 april 2014

Hardlopen in team PvdA!

De komende maanden worden er verschillende hardloopwedstrijden georganiseerd in Haarlem en omgeving. Honderden Haarlemmers nemen aan deze wedstrijden deel, waaronder ook veel leden en belangstellenden van de PvdA.

Wij nodigen iedereen uit om aan onderstaande wedstrijden deel te nemen als onderdeel van team PvdA! Schrijf jezelf ter plaatse in. We verzamelen na het inschrijven telkens om 10.00 uur op de aangegeven plek. Wij zorgen voor een PvdA-shirt en maken een groepsfoto voordat de wedstrijd begint.

Hardloopwedstrijden:

  • 18 mei 2014: Zorgspecialistloop 5 km verzamelen 10.00 uur stipt Tatasteelstadion IJmuiden.
  • 15 juni 2014: Letterenloop 5 km verzamelen 10.00 uur stipt IJsbaan Haarlem.
  • 27 juni 2014: HD Lifefit Grachtenloop 5 km verzamelen 10.00 uur stipt stadhuis Haarlem.
  • 26 oktober 2014: Heemstedeloop 5 km verzamelen 10.00 uur stipt Lifefit Sporthal Heemstede.

Als je deel wilt nemen als onderdeel van team PvdA, stuur dan vooraf even een mail aan [email protected]. Dan kunnen wij zorgen voor voldoende shirtjes. Op de dag van de wedstrijd moet je zelf zorgen voor jouw inschrijving bij de organisatie van de wedstrijd!

Campagneteam

Campagneteam

Het campagneteam houdt zich zowel bezig met de permanente campagne als met op specifieke verkiezingen gerichte campagnes. De permanente campagne is bedoeld om constant in contact te blijven met de Haarlemse burgers. Daar moet boven water komen wat er speelt in de wijken (zowel in positieve als in negatieve zin). Verkiezingscampagnes zijn projectmatig van opzet

Meer over Campagneteam