Door Campagneteam op 29 november 2013

Gezocht: journalisten

De komende maanden gaan leuk worden. De campagne voor 19 maart is begonnen. Daar moet je bij zijn. Maar je kunt er ook over schrijven. En op beeld vastleggen. De PvdA Haarlem zoekt daarom interviewers, schrijvers en fotografen.

We zoeken dus een enthousiaste m/v met een lekkere pen, een goed stel hersens, die een vraag kan stellen, maar ook sfeerreportage kan maken. Dat zijn de schrijvers. Maar natuurlijk willen we ook de foto’s. Dus als je een camera vast kunnen houden, meld je dan ook!

Een beetje liefde voor de PvdA. En een beetje liefde voor Haarlem is wel zo handig.

Het is een onbetaalde baan, maar het plezier, de inspiratie en de fijne reacties die je terug krijgt zijn dan ook weer onbetaalbaar.

Interesse?
Mail je gegevens en een korte motivatie aan [email protected]. Heb je nog vragen, bel dan naar Marcel Duyvestijn, 06-52058015.

Bekijk hier wat je nog meer kunt doen in de campagne.

Campagneteam

Campagneteam

Het campagneteam houdt zich zowel bezig met de permanente campagne als met op specifieke verkiezingen gerichte campagnes. De permanente campagne is bedoeld om constant in contact te blijven met de Haarlemse burgers. Daar moet boven water komen wat er speelt in de wijken (zowel in positieve als in negatieve zin). Verkiezingscampagnes zijn projectmatig van opzet

Meer over Campagneteam